Zorg na seksueel misbruik | Marjan van Maaren

Hoop

Het sneeuwklokje staat voor hoop en opnieuw ontwaken.

Ik heb ervaren om opnieuw te ontwaken. Ik gunde mijzelf beter waardoor ik zelfs in de diepste dalen hoop bleef houden. Deze hoop draag ik graag uit.

Waarom traumaseksuoloog?

De erkenning en herkenning, die ik zo gemist heb tijdens mijn verwerkingsproces, ben ik gaan zoeken. Deze vond ik bij de opleiding traumaseksuologie. Deze ervaringen hebben mij doen besluiten om lotgenoten te willen begeleiden.

Hoi! ik ben Marjan van Maaren

Ik ben inmiddels ruim dertig jaar gehuwd. Wij hebben vier kinderen en één kleinkind. Het welzijn van de medemens loopt als een rode draad door mijn leven. Het zien en belangrijk vinden dat ieder mens uniek is, de medemens zonder oordeel horen en met oprechte nieuwsgierigheid luisteren. Dit maakt dat ik eigenschappen ontwikkeld heb die bijdragen aan een fijne samenwerking. Anderen geven aan dat ze betrouwbaarheid en veiligheid ervaren en dat mijn medeleven wordt gevoeld.

Ik heb ruim dertig jaar in de zorg gewerkt. Kraam-, pleeg- en gehandicapte zorg. In 2022 ben ik geslaagd voor de opleiding traumaseksuologie. Momenteel volg ik de opleiding psychosociaal therapeut, rouw en verlies.


In contact komen

Prachtige praktijkruimte

De praktijkruimte is gevestigd op de eerste verdieping met een eigen ingang. Je komt geen andere gasten tegen. De ruimte heeft een rustige huiselijke sfeer. In de gang beneden heb ik de rode loper voor je uitgelegd. Boven is er veel lichtinval, waar we met elkaar in gesprek kunnen en met stoelopstellingen kunnen werken.

De ruimte kan ook gebruikt worden voor een informatieavond voor familieleden/omstanders. De praktijk is een plek waar jouw verleden veilig gedeeld mag worden.

Erkenning en zelfvertrouwen

We willen allemaal gezien, geliefd en gewaardeerd worden. Erkenning krijgen voor wie je bent en tevreden worden met jezelf. Ik wil jou graag ontmoeten en naar je luisteren. De deur staat voor je open en ik ontvang je met een kopje koffie of thee.


Kennismaking afspreken